Lackskydd

För långlivad lyster, bekväm skötsel och grymt skydd

En lackskyddsbehandling är mer än en polering och vaxning. Det är en förstärkning av lacken genom en ytbehandling som lägger sig som en skyddande sköld ovanpå lacken och gör att yttre påfrestningar inte skadar lacken. Med ett starkt lackskydd blir din bil också lättare att hålla ren och snygg då lackskyddet agerar både vatten- och smutsavvisande samt att det skyddar från mindre repor vid exempelvis tvätt i automatiska tvätthallar eller med smutsiga tvättsvampar. Dessutom bevaras lackens lyster och glans bättre över åren och bilen ser ny och fräsch ut längre.

På Lindholms BilSpa använder vi oss av två olika typer av lackskydd, med olika hållbarhetsegenskaper. Båda varianterna är mycket motståndskraftiga mot vägsalt, föroreningar, oxidation, korrosion, UV-strålning, väder, vind och mycket mer av allt det som din bil utsätts för under sin vardag.

Vårt bästa lackskydd har mycket lång och stark hållbarhet och bildar en glaskeramisk skyddsbarriär som är exceptionellt hård och motståndskraftig. Skyddet bestryks direkt på lacken och behandlas så att ytan blir fast och ger ett otroligt bra lackskydd, varje dag under lång tid.

Diamond Protection Pro har en servicegaranti på hela sju år och har en rekommenderad servicekontroll efter 36 månader eller 7500 mil.

Ett flytande keramiskt ytskydd som appliceras direkt på lacken/ytan och behandlas så att det skapas en fast och mycket stark sköld som permanent skyddar den behandlade ytan. Lacken får en stark och tålig barriär som står emot skadlig påverkan och yttre påfrestningar varje dag.

Ceramic Protection Pro har en servicegaranti på hela fem år och har en rekommenderad servicekontroll efter 24 månader eller 5000 mil.

Vi hälsar dig varmt välkommen att kontakta oss på någon av våra anläggningar eller att boka en tid direkt för en lackskyddsbehandling i världsklass.

Cialis säljs även på apotek i Sverige. Du kan också välja att göra det lätt för dig samt spara slantar genom att beställa Cialis 20mg till ett lägre pris på vårt online apotek https://minapotensmedel.com/kopa-cialis-original-receptfritt utan recept. Snabb leverans utbjuds, köpet är konfidentiellt och du kan gå anonym genom hela processen.

Vi tar hand om alla bilmärken, alla modeller och alla åldrar.

Umeå

Illvervägen 5|906 21 Umeå|090 - 70 28 10

Örnsköldsvik

Sjögatan 1R|891 60 Örnsköldsvik|0660 - 600060