Lyktrenovering

Få ut mesta möjliga av bilens strålkastare, även efter lång tid av slitage.

Livet på vägarna är påfrestande för lyktglas och lyktplaster och de utsätts konstant för solljus, insekter, stenskott, is och snö samt vägsalter och andra restprodukter. Ju längre bilarna och lyktorna är ute på vägarna desto mer slits de och det gör med tiden att effekten från strålkastarna mattas av och tappar därför belysningskraft. Det kan innebära försämrade möjligheter att exempelvis upptäcka vilt eller göra mörkerkörning obekväm och ansträngande.

Vi ger din bil och dina lyktor nytt liv genom att renovera och polera upp plasten i lyktorna så att lyskällan kan lysa med maximal effekt. Metoden går till så att den slitna ytan slipas ner med slippapper och sliputrustning för att sedan bli polerad till fullständigt genomskinlig och klar plast igen. Vid polering ger vi också lyktorna ett grundläggande UV-skydd. Både dina ögon och bilens ögon kommer att tacka dig!

Kontakta oss gärna på någon av våra anläggningar eller boka en tid för lyktrenovering direkt här på vår hemsida. Se världen i nytt ljus, bokstavligen.

Vi tar hand om alla bilmärken, alla modeller och alla åldrar.

Umeå

Illvervägen 5|906 21 Umeå|090 - 70 28 10

Örnsköldsvik

Sjögatan 1R|891 60 Örnsköldsvik|0660 - 600060